Tinder додав режим анонімного перегляду профілів

2 хвилин читання

Із наближенням Дня святого Валентина застосунок Tinder починає розгортати деякі нові функції безпеки та оновлення для інших.

Відтепер можна скористатися перевагами режиму анонімного перегляду, який, за словами Tinder, є кроком уперед до повного приховування вашого профілю. У рекомендаціях вас зможуть побачити лише ті люди, які вам подобаються. Це дасть змогу користувачам більше контролювати видимість їхнього профілю, повідомляє Engadget.

Крім того, ви зможете блокувати профілі, які з'являються у ваших пропозиціях. Це допоможе уникнити повторного перегляду небажаних профілій, наприклад колишніх партнерів. 

Ще одна нова функція безпеки — звітування за допомогою довгого натискання. Якщо ви отримали образливе повідомлення, ви можете натиснути й утримувати його, щоб швидко повідомити службу безпеки. Tinder сподівається, що це спонукатиме більше людей повідомляти про небажану поведінку користувачів.

Читайте також: Tinder прибрав страх прямої відмови, зробив онлайн-знайомства масовими й перетворив вибір партнера на рух пальцем. Однак продукт, створений для зустрічей, дедалі частіше використовують як мобільну гру. На YouTube-каналі «Закрив раунд» розповіли, як подвійна згода та свайпи побудували глобальний бізнес, що втрачає молодь, але досі отримує майже $2 млрд річного виторгу.

 Нагадаємо, що раніше платформа для онлайн-редагування фотографій і відео Picsart випустила функцію AI Replace My Ex. Вона допоможе користувачам видаляти колишніх з будь-яких фото за допомогою ШІ.